Organizarea arhivei

Organizarea fondurilor arhivistice se face în conformitate cu Legea 16/1996 a Arhivelor Naționale, republicată și a Ordinului de zi pe Unitate a Ministrului Afacerilor Interne, nr. 137/2013, atât în depozitele proprii, cât și la beneficiari.

În ambele variante, după operațiunile de prelucrare arhivistică și legătorie, se depun în cutii de arhivare pe rafturi, astfel încât accesul la fondurile arhivistice să fie cu precizie și celeritate.

În depozitele proprii sunt asigurate condițiile legale de microclimat, siguranță și securitate, iar în spațiile deținute de către beneficiar, acesta este consiliat asupra modului de organizare legală a spațiului de păstrare și conservare.

Garantăm siguranță și profesionalism

Oferim un spațiu de depozitare bine pus la punct, care respectă toate normele legale aferente arhivării documentelor.

Economisiți bani

Păstrarea arhivei în termenele legale este un beneficiu adus dumneavoastră, deoarece vă anunțăm periodic și în timp util termenul de expirare al documentelor, astfel că veți economisi bani pentru documentele inutile.

Mențineți controlul

Colaborarea cu Arhiv Construct AEG vă permite accesarea informațiilor și documentelor dumneavoastră oricând doriți.

Costuri avantajoase

Datorită experienței în domeniu a echipei Arhiv Construct AEG, reușim să ținem sub control costurile serviciilor noastre, pentru a oferi o experiență cât mai bună clienților noștri.

Siguranța documentelor

Sistemele de monitorizare și de alarme permit menținerea siguranței arhivei documentelor dumneavoastră în cele mai bune condiții.

Economisiți timp și spațiu

Apelarea la serviciile Arhiv Construct AEG vă permit utilizarea și dezvoltarea spațiului dumneavoastră într-un util și practic, nu pentru păstrarea arhivei. De acest lucru ne ocupăm noi.

Cum vă ajutăm?

Asigurarea arhivei documentelor

Legislația în vigoare, pune în obligație companiile private cât și cele de stat, să își prelucreze și organizeze arhiva. Prin nerespectarea acestor reglementări legale, se pot obține sancțiuni din partea autorităților competente.

Organizarea arhivei și desemnarea unui angajat competent de managementul acesteia, oferă siguranță și securitate documentelor dumneavoastră, și, astfel, se păstrează o evidență mai clară a persoanelor desemnate să consulte fondul arhivistic. Posibilitatea ca informațiile aferente documentelor să ajungă în surse nesigure scade drastic, devenind nulă chiar, datorită sistemului de securitate ridicat din depozitele Arhiv Construct AEG.

Arhivare Documente Timisoara

Structura

Tipuri de organizare a arhivei documentelor

Materialele dintr-o arhivă sunt organizate de obicei în fonduri. Un fond arhivistic este întregul corp de înregistrări ale unei organizații/companii care a fost creat și acumulat de-a lungul timpului. Fiecare fond arhivistic este păstrat separat de celelalte fonduri pentru a împiedica desperecherea și dezorganizarea acestora. Fondurile arhivistice sunt, mai apoi, împărțite într-o structură ierarhică bine definită, formată din serii, sub-serii, fișiere și elemente. Această organizare și ierarhizare a fondului arhivistic ajută la structurarea și eficientizarea căutărilor documentelor arhivate, în funcție de categoriile de clasificare și ordonare.

Serviciile noastre de arhivare vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de administrare și management al documentelor prin serviciile de prelucrare și legătorie arhivistică, scanare și stocare documente în arhiva electronică, și oferirea de soluții legale pentru arhivarea documentelor dumneavoastră prin serviciile de consultanță arhivistică.

Oferim diferite servicii de stocare datelor și documentelor dumneavoastră pentru a ne asigura că satisfacem toate nevoile companiei dumneavoastră. Cu ani de experiență, echipa Arhiv Construct AEG lucrează cu o gamă largă de sectoare și industrii.

Contact Rapid

0762 357 730

Strada Martir Ștefan Mariș Nr. 2, Timișoara 300740

Luni–Vineri 10:00 - 18:00

Solicită Oferta

Pentru conveniență, solicită oferta prin formularul de pe pagina de contact

© 2021 Arhiv Construct AEG, Timișoara