Consultanță arhivistică

Cu excepția serviciilor standard de arhivare, prin specialiștii noștri, vă oferim și servicii gratuite de consultanță arhivistică, prin care vă punem la dispoziție informații legate de legislația în vigoare, cu privire la termenele de păstrare a documentelor în arhivă. Acest lucru este necesar deoarece fiecare tip de document este însoțit de anumite criterii de păstrare și arhivare.

  • Intocmirea gratuită a Nomenclatorului arhivistic al instituției
  • Evaluarea gratuită a fondului arhivistic
  • Organizarea gratuită a depozitului de arhiva la beneficiar
  • Analiza gratuită a costurilor cu intrarea in legalitate a arhivei
  • Consultanță gratuită în accesarea fondurilor nerambursabile
  • Întocmirea gratuită a documentației pentru accesarea fondurilor nerambursabile, PLATA NUMAI DUPĂ OBTINEREA APROBĂRII FINANȚĂRII

Ce presupune consultanța arhivistică?

Consultanța arhivistică presupune informarea și aducerea la cunoștință a reglementărilor în vigoare, a normelor de păstrare și stocare a datelor și documentelor. Securitatea informatică a datelor, este un domeniu complex care necesită cunoștințe de specialitate, dat fiind faptul că tot mai multe companii dezvoltă interes pentru dezvoltarea unei infrastructuri specifice arhivei electronice, fiind o modalitate mult mai ușoară și mult mai fiabilă. Consultanța arhivistică este o necesitate în rândul companiilor, deoarece prezentarea informațiilor se face din partea unei echipe specializate în domeniu, cu ani de experiență și încredere pe piață.

Cum definim consultanța arhivistică?

Definim și proiectăm instrumente și metode capabile să creeze o gestionare adecvată a structurii arhivei, pentru a asigura o căutare rapidă și relevantă a documentelor. Vom găsi modalități de a încorpora valorile de bază și noțiunile teoretice importante și ne vom asigura că procedurile, politicile și acțiunile dumneavoastră sunt puse în practică într-un mod corect, având cunoștințele necesare de a menține o arhivă fiabilă.

Benficii

Cum beneficiezi de consultanța arhvistică

Domeniul arhivistic este în continuă dezvoltare, fiind prezente noi legi de protecție a datelor și noi standarde de păstrare și stocare a documentelor. Echipa noastră este mereu atentă și dornică de perfecționare pentru a livra servicii de calitate și sigure. Oferim sfaturi aprofundate cu privire la gestionarea integrată a riscurilor și folosim tehnologii actualizate pentru a oferi o experiență cât mai plăcută și mai ușor de înțeles. Experții noștri pot evalua viabilitatea, proiectarea și implementarea proiectelor de arhivă, astfel încât dumneavoastră să puteți dobândi informații cât mai clare și concise.

Preț consultanță arhivistică

Gestionarea costurilor pentru consultanța arhivistică

Arhiv Construct AEG oferă servicii de consultanță pentru managementul înregistrărilor, pe tot parcursul ciclului de viață – din momentul începerii, depozitării acestora și până în momentul distrugerii lor. Vă sfătuim cu privire la gestionarea costurilor și a riscurilor cu privire a conceperea unei arhive de documente, fie fizică sau electronică.

Ciclul de viață al documentului este secvența etapelor prin care trece un document de la creare la arhivare sau distrugere. Înțelegând modul în care afacerea dvs. gestionează informațiile împotriva ciclului de viață al documentelor, echipa noastră vă poate sfătui cum să facilităm arhivarea, să simplificăm fluxurile de lucru și să maximizăm agilitatea afacerii sau eficiența instituției.

Consultanță arhivistică pentru afaceri

Procese de arhivare agile, pentru afaceri

Asigurarea faptului că toate elementele procesului de inventare sunt bine executate, duc la crearea unui stoc corect și ușor de gestionat. Fluxul corect de date și integrarea între sisteme pot avea un impact uriaș asupra eficacității și rezistenței unui sistem, iar asigurarea gestionării corecte a stocului dumneavoastră va avea un efect semnificativ asupra profitabilității pe parcursul ciclului său de viață.

Stocul arhivei ne ajută să identificăm problemele și apoi să folosim datele colectate pentru a descifra cum se întâmplă și cum să le remediem, să le gestionăm. Gestionarea arhivei poate fi un procedeu complicat în cazul în care acest lucru este nemaiîntâlnit, dar, de aceea, echipa noastră vă oferă consultanță arhivistică gratuită. Când procesul de arhivare este utilizat în mod corect, bine planificat, poate deveni un proces pozitiv, cu rezultate bune și ușor de gestionat.

Prin serviciul nostru de consultanță arhivistică, vă oferim informații despre programe și scheme de arhivare pentru a asigura o bună funcționare a arhivei dumneavoastră.

Credem în a face lucrurile diferit și ne concentrăm mereu asupra clienților noștri, cât și asupra nevoilor și cerințelor acestora. Oferind acest set de informații bazat pe consultanța arhivistică, dorim să facilităm astfel nevoile acestora în domeniul arhivării. Acest lucru înseamnă că investim puternic în oamenii noștri și ne asigurăm că sunt foarte bine pregătiți mereu pentru a oferi informații clienților, deoarece considerăm că indiferent de experiență, procesul de învățare este continuu.

Cu ajutorul echipei noastre, în urma consultării arhivistice, veți putea să vă organizați arhiva mult mai ușor și mai eficient, reducând cu 30% volumul de arhivă păstrat, deoarece vă vom oferi informații cu privire la documentele necesare depozitării în arhivă cât și informații asupra selecționării corecte a materialelor.

Contact Rapid

0762 357 730

Strada Martir Ștefan Mariș Nr. 2, Timișoara 300740

Luni–Vineri 10:00 - 18:00

Solicită Oferta

Pentru conveniență, solicită oferta prin formularul de pe pagina de contact

© 2023 Arhiv Construct AEG, Timișoara